Možemo reći da smo, nakon dugog niza godina dizajniranja, došli do proizvoda za sve ljubitelje ovakve vrste kuća ali i otišli ​​nekoliko koraka dalje i napravili jedinstveni proizvod koji se od čvrstih, zidanih kuća ne razlikuje u pogledu udobnosti i komfora, sigurnosti, zvučne i toplotne izolacije, već u mnogo kraćem vremenu izgradnje, bez građevinskih i urbanističkih dozvola i što je najvažnije za značajno manje novca.

Mobilna kuća Dream Home 60 je naš najveći model površine 60m2, dimenzija 440 x 1360 cm. Dizajnirana je za smeštaj 4 do 6 osoba, a sastoji se od dnevno – trpezarijskog boravka, kuhinje, tri spavaće sobe i kupatila.

Spoljni zidovi izvode se od panela drvene sendvič konstrukcije sa termoizolacionom ispunom debljine 100 mm. Unutrašnja strana spoljnih zidova obložena je knauf zidnim oblogama, dok je spoljna fasada obložena paropropusnom folijom i završno brodskim podom od 20mm na način da se obezbeđuje ventilacija spoljnog sloja zida. Međuspratna konstrukcija ka tavanu sadrži termoizolacioni sloj debljine 250 mm, dok je termoizolacija podne konstrukcije debljine 100 mm. Ukupna debljina zidova je 170 mm,a visina plafona je 2,4 m što nas izdvaja od ostalih proizvođača mobilnih kuća. Unutrašnji pregradni zidovi izvode se po istom principu kao i spoljni, s tim što je unutrašnje jezgro debljine 5cm.

Za pokrivanje kuće predviđen je lim. 

Podovi svih prostorija su obloženi prirodnim laminatom izuzev kupatila gde je predviđeno postavljanje pvc laminata.

U Dream Home 60 mobilne kuće ugrađujemo najkvalitetniju spoljnu PVC stolariju sa duplim, argonskim termo staklima i prozore sa dvostrukim staklenim otvorima koji se otvaraju prema unutra. 

Elektro instalacije su sprovedene po celoj kući, sa unutrašnjom, plafonskom i spoljnom, zidnom led rasvetom i odgovarajućim brojem šuko utičnica, kao i TV priključci u dnevnom boravku i spavaćoj sobi.

Kuhinja, uz kuhinjske elemente, sadrži ugradni frižider sa zamrzivačem, ugradnu električnu ili plinsku ploču za kuvanje, ugradnu rernu i aspirator.

Kupatilo je kompletno opremljeno i sastoji se od tuš kabine, toaleta, lavaboa sa postoljem i ormara sa ogledalom.

Dnevno – trpezarijski boravak je opremljen garniturom za sedenje, klupskim i tv stočićem, LCD TV-om veličine ekrana 40 – 43 inča i trpezarijskim stolom sa četiri stolice. Spavaće sobe su opremljene jednim bračnim ili sa dva singl kreveta sa dušecima, dva noćna ormarića i garderoberom. 

Grejanje i hlađenje objekta se instaliraju u zavisnosti od podneblja i klimatskih uslova, a u ponudi su invertor klime, norveški radijatori, CG na gasni kotao … 

Konstrukciju Dream Home 60 modela nosi teška, profilisana čeličnu šasija sa točkovima. Nakon pozicioniranja, kuća se podiže na odgovarajući broj potpornih stubova što dodatno obezbeđuje stabilnost kuće i apsolutni osećaj boravka u zidanom objektu sa temeljima.

Dream Home 60 mobilne kuće isporučujemo u tri nivoa opreme:

Dream Home Basic – Izborom kvalitetne i funkcionalne opreme modernog dizajna naš osnovni model pružiće Vam komfor i udobnost preko cele godine. Bilo da mobilnu kuću koristite kao rezidentni objekat, vikendicu ili kuću za odmor, ili se pak odlučite da komercijalizujete svoju investiciju u turističke svrhe, Dream Home Basic  je pravi izbor za Vas.

Dream Home Superior – Dodir luksuza u Vašem novom domu, visok kvalitet i sjajan odabir nameštaja i opreme ispuniće očekivanja i najzahtevnijih kupaca. Tu smo da saslušamo sve Vaše želje i zajedno osmislimo i dizajniramo enterijer Vaše kućice iz snova. 

Dream Home Green – Green modeli su samoodržive mobilne kuće sa solarnim sistemom za napajanje električnom energijom i kaptažom kišnice sa rezervoarom za tehničku vodu. Ukoliko ste pronašli svoj skriveni kutak daleko od tekovina civilizacije, a ne želite da se odreknete komfora koji ona pruža, odaberite neki od naših Green modela i uživajte u blagodetima netaknute prirode. Naš tehnički tim će prepoznati Vaše potrebe i pomoći Vam u izboru pravog samoodrživog rešenja.  

Sigurni da će Dream Home 60 zadovoljiti sve zahteve kupaca u okviru deklarisanih tehničkih mogućnosti propisanih od strane proizvođača, na svaku prodatu Dream Home mobilnu kuću odobravamo garanciju u trajanju od 10 godina.